حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا معمولاً بین کشورهایی انجام میشود که مرز مشترک دارند. البته ارسال بار از طریق جاده از ایران به اروپا نیز ممکن است. اما چگونه؟ ترکیه و جمهوری آذربایجان از همسایگان اروپایی ایران هستند و میتوان از طریق این کشورها بار به اروپا ارسال کرد .برای کاهش هزینه ارسال بار به این کشورها، میتوان از کامیون و ترانزیت بهره برد. این روشها ایمنتر، ارزانتر و مناسب برای حمل بارهای حجیم هستند. اگر به خدمات حمل و نقل زمینی به اروپا نیاز دارید یا میخواهید بیشتر در این زمینه بدانید، با ما همراه باشید.
حمل و نقل زمینی بین ایران و اروپا چگونه است؟
یک شرکت حمل ونقل بین المللی زمینی، جابهجایی کالا بین ایران و اروپا را بر اساس قوانین بین المللی و توافقات دو کشور انجام میدهد. تجار و افرادی که قصد ارسال کالا از ایران به اروپا یا بالعکس را دارند، باید به یک شرکت معتبر حمل و نقل بین المللی ایران-اروپا مراجعه کنند. با این حال، برخی هنوز به روشهای کند و غیرقابلاعتماد سنتی عمل کرده و همه فرایندهای حمل و نقل بین المللی را خودشان دنبال میکنند. با توجه به پیچیدگی قوانین اتحادیه اروپا و توافقات میان کشورها، انتخاب یک شرکت حمل و نقل بین المللی که در کشورهای اروپایی نمایندگی دارد و سابقه خوبی در حمل و نقل زمینی بین المللی دارد، بسیار اهمیت دارد.
مزایای حمل و نقل زمینی
حمل بار زمینی به اروپا در مقایسه با روشهای هوایی و دریایی بسیار مقرون به صرفه است. این مسئله برای برخی کالاها اهمیت بیشتری دارد. باید بدانید که در این روش، محدودیتی برای وزن و ابعاد محصول وجود ندارد، بنابراین کالاهایی که به دلیل وزن یا اندازه بزرگشان نمیتوانند از طریق کشتی یا هواپیما جابهجا شوند، میتوانند با استفاده از حمل و نقل زمینی به مقصد برسند.
حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا نسبت به روش دریایی سرعت بیشتری دارد، در حالی که حمل و نقل با کشتی معمولاً زمان بر است. از نظر زمانی، حمل و نقل زمینی را میتوان به عنوان حد وسطی بین حمل و نقل دریایی و حمل و نقل هوایی در نظر گرفت.
استفاده از خدمات شرکتهای حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا، مزایای متعددی دارد؛ از جمله بستهبندی ایمن و نسبتاً ارزانتر نسبت به سایر روشها. همچنین، امکان ردیابی کالا و تریلی، ارائه خدمات تحویل بار در شهرها و روستاهای کوچک و بهرهگیری از شبکه جادههای بین المللی از دیگر مزایای این روش نسبت به حمل ونقل دریایی و هوایی است.
معایب حمل و نقل زمینی
درست است که حمل و نقل زمینی خیلی مزایا دارد، اما معایب اندکی نیز دارد که خوب است آنها را بدانید. معایب حل و نقل زمینی بین المللی به اروپا به شرح زیر است:
۱. نامناسب برای بارهای سنگین با تناژ بالا
۲. هزینهبرتر نسبت به حمل دریایی
۳. ریسک خرابی وسایل نقلیه در طول مسیر
۴. تأثیرپذیری از شرایط مانند آب و هوا
۵. خطر آسیب کالاها به دلیل احتمال تصادفات
۶. آلودگی محیط زیست به علت مصرف سوختهای فسیلی
حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا را باید چه کسانی انجام دهند؟
مانند سایر روشهای حمل و نقل، افراد مصممی باید از حمل و نقل بین المللی جادهای استفاده کنند که قصد تجارت بین ایران و اروپا را دارند. تجار، واردکنندگان و صادرکنندگان معمولاً برای کالاهای با وزن زیاد و ارزش نسبتاً کم، به خدمات شرکتهای حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا رجوع میکنند. باید به یاد داشته باشید که روش حمل و نقل بین المللی جادهای هم برای مسافتهای کوتاه و هم مسیرهای طولانی مناسب است.
حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا برای چه کالاهایی باید انجام گیرد؟
حمل و نقل زمینی خارجی با استفاده از تریلیهای مجهز مانند تریلیهای کانتینربر، چادری و یخچالی صورت میپذیرد. این تریلیها صدمه و آسیبی به محموله در حین جابهجایی وارد نمیکنند.
با توجه به ارسال در بازههای زمانی کوتاه، لرزش کم و تضمین سلامت محصول، حمل و نقل بین المللی جادهای میتواند گزینهای بسیار مناسب برای محصولات نفتی و پتروشیمی، کالاهای کشاورزی و مواد غذایی، لوازم خانگی و الکترونیکی، مواد معدنی و شیمیایی، مواد ساختمانی، لوازم دکوراسیونی و موارد این چنینی باشد.
محاسبه هزینهها حمل و نقل زمینی به اروپا
هزینه شرکت حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا به چندین موضوع بستگی دارد. برخی از این موارد عبارتاند از:
۱. مسافت: هرچه مسافت بیشتر باشد، هزینه حمل و نقل بین المللی جاده ای برای شما افزایش پیدا خواهد کرد.
۲. نوع کالا: هزینه حمل و نقل بین المللی جاده ای به نوع کالا از جمله وزن، حجم و خطرات مرتبط با حمل آن وابسته است.
۳. نوع وسیله نقلیه: استفاده از وسایل نقلیه مختلف مانند تریلی، قطار و کشتی هزینههای متفاوتی دارد.
۴. ارزش کالا: بدیهی است که هزینه حمل و نقل بین المللی زمینی برای کالاهای باارزش، بیشتر از کالاهای معمولی است.
۵. شرایط جاده: برخی جادهها، موانع طبیعی مانند کوهها، رودخانهها، کویر و پیچ و خمهای بیشمار دارند که هزینه بیشتری برای حمل و نقل بین المللی زمینی ایجاد میکنند.
در مورد میانگین هزینه حمل و نقل بین المللی به اروپا، باید گفت که این هزینه براساس موارد بالا، متفاوت خواهد بود و نمیتوان رقم دقیقی برای آن تعیین کرد. با این حال، میانگین هزینه حمل و نقل بین المللی زمینی به اروپا در بازه زمانی مختلف ممکن است متفاوت باشد و تحت تأثیر تغییرات ارزش ارز، نوسانات قیمت نفت، هزینه سوخت مرتبط با وسایل نقلیه و شرایط سیاسی نیز قرار گیرد.
آشنایی با قوانین حمل و نقل زمینی به اروپا
قوانین و مقررات حمل زمینی بار به اروپا به شرح زیر است:
۱. مقررات گمرکی
بعد از ارسال بار به کشورهای اروپایی، بیشترین احتمال این است که بار به گمرک کشور مقصد منتقل شود. گیرنده موظف است که کالا را از گمرک ترخیص کند. هر کشور دارای قوانین گمرکی خاص خود است که شرکتهای حمل و نقل معتبر معمولاً این فرآیند را بر عهده دارند تا به شما کمک کنند.
۲. قوانین مربوط به وزن بار
استفاده از حمل و نقل زمینی به شما امکان میدهد که بار با وزن بیشتری را جابجا کنید، اما هر کشوری محدودیتهای خاصی برای حداکثر وزن بار دارد. بنابراین، قبل از ارسال باید از این محدودیتها در کشور مقصد مطلع شوید.
۳. قوانین امنیتی
در پایانههای کشورهای مقصد، قوانین امنیتی مشخصی وجود دارد که باید رعایت شود. بهعنوان مثال، ممکن است در مرزها ماشین شما برای بررسی توسط مأموران مورد بازرسی قرار گیرد، تا از ورود کالای غیرقانونی یا خطرناک به کشور جلوگیری شود. به یاد داشته باشید که این قوانین و مقررات به صورت گسترده در کشورهای اروپایی و دیگر کشورها به کار میروند و برای حفظ نظم و امنیت در حمل و نقل بین المللی بسیار حائز اهمیت هستند.
سخن آخر
ما در این مطلب سعی کردیم که با شما درباره حمل و نقل زمینی بین المللی به اروپا حرف بزنیم. بنابراین در ابتدا درباره چگونگی این کار و بعد به سراغ مزایا و معایب آن رفتیم. در اواسط مقاله هم نکاتی درباره اشخاص و همچنین کالاهای مناسب حمل و نقل زمینی گفته شد. در آخر هم مطالبی درباره هزینهها و قوانین مربوط به این نوع تجارت شرح دادیم. برای اطلاع بیشتر در این زمینه میتوانید سایت ما به اسم آذر ترنسفر را بررسی کنید و با مشاورین ما تماس بگیرید.
بدون نظر