شرایط ارسال بار به هند

هند یکی از کشورهایی است که سهم بزرگی در بازار صادرات و واردات جهانی دارد. اگر شما نیز قصد دارید کالاهایتان را به هند بفرستید یا به عنوان مهاجر یا دانشجو مدتی را در هند اقامت داشته باشید؛ باید با شرایط ارسال بار به هند آشنایی داشته باشید.

ما در این مقاله قصد داریم به طور کامل به بررسی فریت بار به هند و همچنین شرایط، مراحل و مدارک لازم برای حمل بار به هند بپردازیم.

فریت بار به هند چیست؟

فریت بار، یک روش حمل‌ونقل اقتصادی برای حمل کالاهای بزرگ تجاری یا مسافری مانند لوازم شخصی یا اثاثیه منزل به مقصد است. سالانه تعداد زیادی از شهروندان ایرانی با اهداف تجاری، گردشگری، مهاجرت یا کار و تحصیل به هند و شهرهای آن مانند بمبئی و دهلی رفت‌وآمد می‌کنند. در نتیجه، ارسال بار به هندوستان برای این شهروندان ضرورت پیدا می‌کند.

فریت بار به هند از بهترین گزینه‌های حمل بار به هند است. زیرا کالاهای شما را در کمترین زمان با استفاده از روش‌های مختلف حمل و نقل دریایی، هوایی و زمینی به طور ایمن و سالم به مقصد می‌رساند.

فریت بار در ایران اغلب به روش هوایی و از طریق ایرلاین‌های مختلف صورت می‌گیرد. شما می‌توانید شخصا یا با کمک شرکت‌های حمل‌ونقل تخصصی در این زمینه، برای فریت کالاهای خود به هند اقدام کنید.

بررسی شرایط ارسال بار به هند  

فرآیند ارسال بار به هند و صادرات و واردات کالا به این کشور، تابع شرایط و قوانین خاصی است که در ادامه، آن‌ها را بررسی می‌کنیم:

  • اولین شرط لازم برای ارسال بار به هندوستان، اخذ مجوزهای باربری هند است. این مجوزها بسته به نوع کالای شما و روش حمل‌ونقلی که انتخاب می‌کنید، متفاوت‌اند. به طور کلی، بارهای شما می‌توانند به روش‌های مختلفی مانند حمل و نقل هوایی، زمینی یا حمل دریایی به هند با استفاده از انواع کشتی باربری فریت شوند.
  • هنگام ارسال بار به هند و شهرهای آن، شما می‌توانید تمامی وسایل شخصی یا اثاث منزل خود را با عنوان لوازم مستعمل شخصی (Used personal effects) به این کشور ارسال کنید؛ اما برخی از کالاها مانند عتیقه‌جات، سلاح سرد و گرم، مواد مخدر، حیوانات وحشی و محتوای مستهجن ممنوعیت ارسال دارند و با ارسال آن‌ها به هند جریمه می‌شوید.
  • هر کدام از بنادر هندی را که برای ارسال محمولات خود در نظر می‌گیرید، قوانین خاص و ظرفیت‌های متفاوتی دارند. شما باید از قبل در مورد این بنادر اطلاعات کافی به دست بیاورید تا بار شما ریجکت نشود.
  • همچنین توجه به قوانین گمرگی هند برای ترخیص کالاها به مقصد نهایی و پرداخت عوارض و مالیات آن از موارد دیگری است که باید به آن توجه داشته باشید.
ارسال بار به هند

مدارک لازم برای حمل بار به هند

ارسال بار به هند بسته به روش حمل‌ونقل و نوع فریت بار مسافری یا تجاری نیاز به مدارک متفاوتی دارد.

  • حمل بار مسافری: بلیط پرواز، گذرنامه معتبر و مدارک هویتی
  • حمل بار تجاری: مدارک هویتی، مجوز فریت، گواهی مبدا، پیش فاکتور، لیست بسته‌بندی کالا (Packing List)، بیمه‌نامه، بارنامه، معرفی‌نامه شرکت برای امور گمرکی، قبض انبار، کارت بازرگانی، گواهی بهداشت، برگه استاندارد، برگه MSDS برای کالاهای آزمایشگاهی.

مراحل ارسال بار به هندوستان

با توجه به این که در ایران، فریت بار بیشتر از مسیر هوایی انجام می‌شود؛ در ادامه، مراحل ارسال هوایی بار به هند را برای شما بیان می‌کنیم:

1. دریافت مجوز فریت

در مرحله اول لازم است با مراجعه به بخش فریت فرودگاه مبدا، نسبت به اخذ مجوز فریت اقدام کنید. برای دریافت مجوز حمل مسافری، همراه داشتن پاسپورت و بلیط هواپیما ضروری است.

2. بسته‌بندی کالا

نحوه بسته‌بندی بارها برای ارسال به هند بسیار اهمیت دارد. در صورتی که بسته‌بندی محموله شما نامناسب باشد؛ احتمال آسیب رسیدن به آن در حین بارگیری و ارسال بار به روش حمل و نقل زمینی یا هوایی وجود دارد. همچنین ممکن است در هنگام ترخیص کالا، مشکلاتی را برای شما ایجاد کند.

سعی کنید وسایل شخصی، چمدان‌ها یا لوازم منزل مانند تخت، مبلمان، میز، کمد، فرش و ظروف خود را با بهترین کارتن‌ها یا باکس‌های چوبی و فلزی بسته‌بندی کنید. همچنین، ظروف شیشه‌ای خود را داخل نایلون‌های حباب‌دار و ضربه‌گیر بپیچید.

3. تشریفات گمرکی

در این مرحله، با مراجعه به بخش گمرک فرودگاه یا ترمینال، بارهای بسته‌بندی شده را برای ارزیابی به مسئول گمرک تحویل دهید. تا مقدمات ارسال بار مهیا شود.

4. صدور بارنامه

در این مرحله، بارهای شما برای ارسال به یکی از ایرلاین‌های انتخابی بارنامه می‌شوند و به مقصد مورد نظر شما حمل می‌شوند. در طول حمل بار نیز می‌توانید با مراجعه به پایانه رهگیری بار و درج شماره بارنامه در آن، محموله خود را پیگیری کنید. تا از زمان دقیق رسیدن بار خود به مقصد مطلع شوید.

5. ترخیص کالا

بعد از وارد شدن محموله‌تان به گمرک فرودگاه هند، می‌توانید با ارائه مدارک شناسایی و کپی بارنامه، نسبت به ترخیص کالاهای خود اقدام کنید. این کالاها ابتدا از لحاظ مقدار در گمرک هند طبق لیست ارائه شده بررسی می‌شوند. سپس، بعد از انجام مراحل اولیه ترخیص توسط گمرک، ظرف 48 ساعت فرصت دارید تا کالاهایتان را از گمرک خارج کنید. در صورت تاخیر در ترخیص کالاها برای شما هزینه انبارداری محاسبه می‌شود.

در نهایت، کالاهای شما موقع خروج از گمرک داخل دستگاه X-Ray بازرسی می‌شوند. تا بارها از نظر مطابقت آن‌ها با بارنامه بررسی شوند. معمولا، گمرک هند در این مورد، قوانین سخت‌گیرانه یا پیچیده‌ای ندارد و به سرعت کالاهای شما را ترخیص می‌کند.

مراحل ارسال بار به هند

هزینه حمل بار به هند

در تعیین هزینه ارسال بار به هند معیارهای مختلفی وجود دارند که در ادامه به آن‌ها اشاره می‌کنیم:

  • ماهیت کالا: با توجه به ماهیت و نوع کالا، ممکن است برخی از کالاها نیاز به رعایت استانداردهای خاص یا شیوه حمل و بسته‌بندی مخصوصی داشته باشند.
  • وزن و حجم کالا: هزینه حمل بار به هند بسته به وزن و حجم بار و همچنین انتخاب مسیر هوایی یا دریایی متفاوت است.
  • مسافت پیموده شده: یکی دیگر از عوامل موثر در هزینه باربری هند، مسافت بین کشور مبدا و مقصد است.
  • تعرفه گمرک: میزان تعرفه گمرک در کشور مبدا و مقصد نیز یکی دیگر از عوامل تاثیرگذار در قیمت حمل بار است.
  • بیمه تکمیلی: برخی از کالاها که حساس و با ارزش هستند، نیاز به بیمه تکمیلی دارند و هزینه حمل بار آن‌ها بیشتر است.

جمع‌بندی

ما در این مقاله سعی کردیم همه چیز درباره ارسال بار به هندوستان از فریت بار تا شرایط، مدارک و مراحل آن را به شما ارائه کنیم. به طور کلی، شرایط و فرآیند حمل بار به هند با توجه به قوانین این کشور کمی پیچیده و زمان‌بر است؛ بنابراین، بهتر است از چند روز قبل نسبت به دریافت مجوزهای باربری هند و کسب اطلاعات از بنادر و قوانین گمرکی آن اقدام کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشاوره می توانید با کارشناسان ما در شرکت حمل و نقل آذر ترنسفر در تماس باشید.

بدون نظر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *